İSTANBUL / ŞİŞLİ - Selahattin Eyyubi Ortaokulu

Nis

Şişli Kaymakamı Sayın Ahmet Gazi KAYA, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah ŞAHAN, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sevgi YÜCEL, Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay KAYHAN, Şişli ilçesi okul müdürleri, diğer kurum yöneticileri, sevgili velilerimiz ve değerli öğrencilerimizin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık.

Nis

7’den 70’e herkesin STEAM alanında bilgiye ulaşmasını sağlayan“Spread it” projemiz kapsamında Selahattin Eyyübi Ortaokulu’nu ziyaret ettik. Öğrencilere FRC ve STEAM’i tanıttık. Aynı zamanda robotumuz hakkında bilgi vererek bu alana ilgi duymalarını sağlayarak onlara ilham olduk. Spread it projemiz kapsamında birçok okulda seminerler vererek geleceğin mühendislerinin yetişmesine yardımcı oluyoruz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla ilçe çapında düzenlenen kompozisyon yarışmasında ilçe 1. şiir yarışmasında ilçe 2. resim yarışmasında ilçe 3. olan öğrencilerimiz ilçe kaymakamımızdan ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında okulumuzda akran arabuluculuğu çalışması başlatmıştık. Akran arabuluculuk ile ilgili Özyeğin Üniversitesi hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Ferhat Yıldırım ve Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğrtim Üyesi Alara Efsun Yazıcıoğlu sınıf temsilcilerimize akran arabuluculuk ile ilgili seminer vermiştir. Kendilerine çok teşekkür ederiz.